tag:blogger.com,1999:blog-2752180824507973692.post714272146354801195..comments2024-02-01T19:50:15.248+01:00Comments on W kuchni Aganiok: Placek drożdżowy, najłatwiejszy na świecieAganiokhttp://www.blogger.com/profile/09557688684578879139noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-2752180824507973692.post-31910101287374747092014-08-12T21:25:34.831+02:002014-08-12T21:25:34.831+02:00Dziękuję za odpowiedź :) Nie mam takiej małej blac...Dziękuję za odpowiedź :) Nie mam takiej małej blachy ,więc chyba będę zmuszona podwoić produkty :):) I szklanki 250 ml.tez nie mam :( Te obecne ,tak jak napisałam mają pojemność 200 mililitrów .puzonik48https://www.blogger.com/profile/00592370811547780572noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2752180824507973692.post-54325616025832920072014-08-12T17:42:06.100+02:002014-08-12T17:42:06.100+02:00Ja używam zawsze szklanki 250 ml.
A blaszka to ok ...Ja używam zawsze szklanki 250 ml.<br />A blaszka to ok 25 x 25 cm.Aganiokhttps://www.blogger.com/profile/06817388104985025593noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2752180824507973692.post-24660154008851791422014-08-12T17:05:35.657+02:002014-08-12T17:05:35.657+02:00Interesuje mnie wielkość szklanki ?Bo te obecne ma...Interesuje mnie wielkość szklanki ?Bo te obecne mają zazwyczaj 200 ml ? Oraz wielkość blachy do pieczenia ?Mam ochotę właśnie na placek drożdżowy z owocami ,ale bez wyrabiania :)puzonik48https://www.blogger.com/profile/00592370811547780572noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2752180824507973692.post-45437481289959490612013-11-08T09:09:42.127+01:002013-11-08T09:09:42.127+01:00Witaj zatem w klubie fanów tego ciasta :)Witaj zatem w klubie fanów tego ciasta :)Aganiokhttps://www.blogger.com/profile/09557688684578879139noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2752180824507973692.post-43304116789652348962013-11-07T20:11:31.865+01:002013-11-07T20:11:31.865+01:00Rewelacja! Robiłam już trzy razy i uważam, że to n...Rewelacja! Robiłam już trzy razy i uważam, że to najlepsze drożdżowe jakie jadłam! Puszyste i wilgotne. Z mrożonymi śliwkami też się udaje! Irenahttps://www.blogger.com/profile/12291774629449796018noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2752180824507973692.post-5238959075742742272013-09-08T08:23:57.026+02:002013-09-08T08:23:57.026+02:00U mnie jest 50 g, a w oryginale 10 dag, czyli wszy...U mnie jest 50 g, a w oryginale 10 dag, czyli wszystko się zgadza :)Aganiokhttps://www.blogger.com/profile/09557688684578879139noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2752180824507973692.post-51997821682385223322013-09-07T21:56:34.067+02:002013-09-07T21:56:34.067+02:00Robiłam, jest pyszne,potwierdzam!
Pięknie wygląda ...Robiłam, jest pyszne,potwierdzam!<br />Pięknie wygląda u Ciebie.<br />Pozdrawiam:)Majanahttps://www.blogger.com/profile/12478605645881880880noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2752180824507973692.post-44061662043172932702013-09-07T16:27:28.003+02:002013-09-07T16:27:28.003+02:00Właśnie porównałam przepis z oryginałem, wyglada ż...Właśnie porównałam przepis z oryginałem, wyglada że zmieniszyłaś proporcje o połowę ale do drożdży dodałaś 0. Proszę sprawdź czy na pewno ma byc aż 50 g drożdży ( w oryginale jest zaledwie 10g a innych składników jest o polowę więcej)Pozdrawiammontkahttps://www.blogger.com/profile/07949488047333064598noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2752180824507973692.post-57060321139351750312013-09-07T16:24:51.104+02:002013-09-07T16:24:51.104+02:00Ciekawy przepis, muszę spróbować :)Ciekawy przepis, muszę spróbować :)montkahttps://www.blogger.com/profile/07949488047333064598noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2752180824507973692.post-91616493295300449962013-09-07T16:22:07.625+02:002013-09-07T16:22:07.625+02:00ciacho wygląda świetnie:)ciacho wygląda świetnie:)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08385146100366861537noreply@blogger.com