tag:blogger.com,1999:blog-2752180824507973692.post8829659311232651602..comments2024-02-01T19:50:15.248+01:00Comments on W kuchni Aganiok: Rogale Świętomarcińskie IIAganiokhttp://www.blogger.com/profile/09557688684578879139noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-2752180824507973692.post-90996424932870890802012-11-21T09:29:28.680+01:002012-11-21T09:29:28.680+01:00A to dobrze wiedzieć, bo miałam okazję jeść tylko ...A to dobrze wiedzieć, bo miałam okazję jeść tylko te z białym, trudno dostępnym przecież do domowych wypieków. Może i się skuszę jednak po Twoim przepisie. Dzięki!Aeidennhttps://www.blogger.com/profile/00555590983766146918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2752180824507973692.post-9337893039892558882012-11-11T21:47:18.333+01:002012-11-11T21:47:18.333+01:00Cudowne! Częstuję się:) Cudowne! Częstuję się:) atinahttps://www.blogger.com/profile/11091529285403817496noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2752180824507973692.post-3020150607696292332012-11-11T19:37:41.811+01:002012-11-11T19:37:41.811+01:00Świetnie wypróbuję w najbliższym czasie, bo na raz...Świetnie wypróbuję w najbliższym czasie, bo na razie słodkie obżarstwo trwa :)Izanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2752180824507973692.post-60154017021024488092012-11-11T19:29:06.171+01:002012-11-11T19:29:06.171+01:00To ciasto z pierwszego przepisu było bardziej kruc...To ciasto z pierwszego przepisu było bardziej kruche. To nowe, poprzez chłodzenie, zyskuje fajną lekkość i puszystość, jest bardziej zbliżone do francuskiego.Aganiokhttps://www.blogger.com/profile/09557688684578879139noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2752180824507973692.post-33546268104062524462012-11-11T19:27:45.935+01:002012-11-11T19:27:45.935+01:00Już jest przepis!Już jest przepis!Aganiokhttps://www.blogger.com/profile/09557688684578879139noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2752180824507973692.post-80701037865447512272012-11-11T19:26:12.850+01:002012-11-11T19:26:12.850+01:00Czekam z niecierpliwością na dzisiejszy przepis, w...Czekam z niecierpliwością na dzisiejszy przepis, w tym roku pokusiłam się o zrobienie Twoich zeszłorocznych rogali i połowa zniknęła :) Niestety nie znalazłam białego maku ale z niebieskim też są smaczne. Inspirujesz do działania dziękuję i pozdrawiam :)Izanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2752180824507973692.post-44831404662707679912012-11-11T18:04:21.715+01:002012-11-11T18:04:21.715+01:00Faktycznie, oryginalnie powinien być biały mak. Je...Faktycznie, oryginalnie powinien być biały mak. Jednak kolor maku nie ma wpływu na smak.Aganiokhttps://www.blogger.com/profile/09557688684578879139noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2752180824507973692.post-27561501597326250202012-11-11T17:02:03.104+01:002012-11-11T17:02:03.104+01:00Piękne i zapewne smaczne bardzo. PozdrawiamPiękne i zapewne smaczne bardzo. PozdrawiamKamilahttps://www.blogger.com/profile/06748703342069541282noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2752180824507973692.post-36567471848839845782012-11-11T15:31:29.101+01:002012-11-11T15:31:29.101+01:00Piekne. :)Piekne. :)Inspirowane Smakiemhttp://www.inspirowanesmakiem.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2752180824507973692.post-43689615703248327052012-11-11T13:22:12.560+01:002012-11-11T13:22:12.560+01:00Wyglądają pysznie! Ja co roku obiecuję sobie - tyl...Wyglądają pysznie! Ja co roku obiecuję sobie - tylko jeden... I kończy się na trzech. Ale nigdy chyba nie odważyłabym się zrobić sama. Ciasto drożdżowe to moja pięta achillesowa:) Czy te są troszkę oszukane, z czarnym makiem?Aeidennhttps://www.blogger.com/profile/00555590983766146918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2752180824507973692.post-81882926901174996542012-11-11T10:19:08.164+01:002012-11-11T10:19:08.164+01:00Piękne są Twoje rogale. Ja w tym roku nie piekłam....Piękne są Twoje rogale. Ja w tym roku nie piekłam.<br />Pozdrowienia:)Majanahttps://www.blogger.com/profile/12478605645881880880noreply@blogger.com